AAMU
 

Educatie in het AAMU staat voor:

  • Interactieve rondleiding
  • Educatie op maat
  • Doe-activiteit
  • Interculturele dialoog
  • Tweetalig onderwijs TTO (Nederlands en Engels)
  • Kinderfeestjes

Educatief programma voor basisscholen, voortgezet onderwijs en CKV

Bij de huidige tentoonstellingen worden steeds speciale educatieve programma's voor basisscholen en middelbare scholen ontwikkeld. Ter voorbereiding op het museumbezoek is er een les gemaakt met een handleiding voor de docent. Daarnaast is er een informatieve reader beschikbaar die u hieronder gratis kunt downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 030 2380100 of info@aamu.nl U kunt ook uw aanvraag voor een schoolbezoek versturen via een digitaal formulier; klik hier om deze in te vullen. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ben je in het bezit van een Cultuurkaart? Dan kun je hier met je Cultuurkaart betalen! De Cultuurkaart is een culturele creditcard en is 15 euro waard. Dit bedrag is beschikbaar voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs om uit te geven aan cultuur. Kijk voor een overzicht van alle plaatsen waar je kunt betalen met de Cultuurkaart op www.cultuurkaart.nl

Educatie voor individuele bezoekers

Voor kinderen van 4 t/m 12 is er een speurtocht gemaakt. Deze speurtocht neemt je op een speelse manier mee door het museum. (gratis af te halen bij de kassa)

 

 

Spreekbeurten en werkstukken

Speciaal voor spreekbeurten en werkstukken heeft het AAMU een informatiepakket samengesteld over Aboriginal kunst, geografie, schilderstijlen, materiaalgebruik, de Droomtijd en symbolen. Dit informatiepakket kunt u rechtstreeks downloaden van de website. Verder raden wij aan om ook de jongerenwebsite www.meetmeindreamtime.nl  te bezoeken.

>> Download hier het informatiepakket

>>Bekijk hier een filmpje over Australië

Meer informatie

Het museum denkt graag met u mee. Indien gewenst kan een activiteit op maat geleverd worden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u te mailen naar info@aamu.nl.
U kunt ook telefonisch contact opnemen van dinsdag t/m vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur.